top of page

Over ons

De smeerbeer is een stucadoors- en tegelzetters bedrijf opgericht in september 2009 en met deze site hopen wij onze toekomstige klanten te informeren over onze mogelijkheden. Lees verder op deze site over wat wij doen en waarom de smeerbeer een goede keuze zou zijn.

De smeerbeer is een bedrijf met allerlei mogelijkheden op het gebied van stuken en tegelzetten .

Waarom kiezen voor de smeerbeer?

De smeerbeer is een bedrijf zoals eerder gezegd met vele mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen. Zo gaat de smeerbeer nu ook stucco mat en glans doen! De smeerbeer zal altijd proberen zoveel mogelijk met nieuwe producten te gaan werken, waardoor het nieuwste ook beschikbaar komt voor de klant.

De smeerbeer beschikt over een koffer van het merk Brander waarin allerlei voorbeelden zitten van o. a. spachtelputz, stucco en sierpleisters. U kunt kiezen uit allerlei kleuren met behulp van een kleurenwaaier, deze wordt meegenomen naar een eventuele afspraak zodat u een goede keuze kunt maken bij uw interieur. Zet daarom de eerste stap naar ons bedrijf en kies voor de smeerbeer!

Wij bevinden ons in Delft, voor verdere informatie over contact gegevens kijk dan onder het kopje contact. Voor de routeplanner zie hieronder.

bottom of page